Korkut İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz Merkez İmam-Hatip OrtaOkulu olarak.. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.30
Isınma:
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Saat başı servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 436 611 60 25

Belgegeçer - (436) 611 6025

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korkutmerkeziho.meb.k12.tr

Adres - ŞEHİTLER MAH. BİLİNMEYEN27 SK. 75 YIL KORKUT MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ 75 YIL KORKUT MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 6 KORKUT / MUŞ

Öğretmen :7
Öğrenci :74
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :213
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Korkut 4000 civarında merkezi nüfusa sahip küçük bir ilçedir. Muş Ovası´na kurulmuş ulaşım bakımından rahat bir konumda olan bir ilçedir.

Adres - ŞEHİTLER MAH. BİLİNMEYEN27 SK. 75 YIL KORKUT MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ 75 YIL KORKUT MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 6 KORKUT / MUŞ

Ulaşım Muş merkeze öğretmen servisleri vardır. Öğretmenlerimizin çoğu il merkezinden gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUŞ MERKEZE 29 KM UZAKLIKTADIR.